soulidmind

Praktijk voor Therapie & Coaching


  Sandra Zuiddam

logo soulid mind

SoulidMind

FOTO 1 SANDRA ZUIDDAM Welkom

WAT HEEFT SOULID MIND TE BIEDEN?

 Maak een keuze of combineer de volgende mogelijkheden

Kennismaking & Gesprek

Aantal Sessies

Afronding & Evaluatie

 WAT IS HYPNOTHERAPIE?

Een erkende hypnotherapeut gebruikt lichtere of diepere trance om eerder tot de kern van het probleem te komen en/of bij oplossingen en verklaringen. Aan lichamelijke klachten met een psychische component kan ook met hypnose gewerkt worden. Lichaam en psyche hebben een wederzijds effect op elkaar. Zo’n 95% van wat iemand doet komt voort uit het onbewuste. Dus het is logisch om jezelf ook via het onbewuste te leren kennen, begrijpen en veranderen.

Trance of hypnose is een toestand van bewustzijn die tussen waken en slapen inzit. Je bent dus niet buiten bewustzijn, maar de ratio staat bij trance wel op de achtergrond. De focus ligt op je gevoels- en belevingswereld en je staat meer open voor verandering en suggestie. En tegen je zin en wil in kun je als cliënt nooit suggesties aannemen, dus kom het gewoon eens uitproberen. Bel/mail voor meer informatie.


Therapie


Wil je jezelf beter leren kennen, goede eigenschappen versterken of belemmerende eigenschappen bij jezelf aanpakken?

Kun je een coach gebruiken bij een zoek- en veranderingsproces in je leven?

Wil je externe hulp om dingen op een rij te krijgen of om jezelf nu en dan te ‘resetten’?  

Dan is (skype/e- )coaching een mogelijkheid voor je.    

Bel/mail voor meer informatie.Wil je graag op een creatieve, intuïtieve manier werken aan persoonlijke groei? Dat kan ook! Je kunt een groepje vormen van circa 4 personen of je individueel aanmelden. In overleg wordt het programma bepaald met onderdelen als stem, lichaam, schrijven, & tekenen. Hierbij wordt de intuïtie ofwel je onbewuste als bron ingezet.

Bel/mail voor meer informatie.  
Hoe werkt het? Neem nu de stap en mail of bel me om een afspraak te maken, je ontvangt dan een formulier om eventueel alvast in te vullen voor de kennismaking en het intakegesprek. Klikt het, dan maken we een volgende afspraak en een inschatting van het benodigde aantal sessies, meestal circa 6 tot 10.  

Coaching / E-coaching

Workshop


Heb je het punt bereikt dat je jezelf of je klachten fundamenteel wil aanpakken dan kan dat effectief met moderne (hypno)therapie. Zoals bij stress, burnout, angsten, (hoofd)pijn, psychosomatische klachten, pds, verslavingsgedrag en dergelijke.                   


Bel/mail voor meer informatie.

 

Kosten


Kosten


Kosten