wie is sandra zuiddam?

Nuchter en spiritueel passen beide bij mij. En oplossingsgericht, maar ik zoek daarbij ook de diepere lagen op. Symptoombestrijding biedt meestal onvoldoende resultaat, dieper graven dan nodig hoeft ook weer niet. Tenzij daar behoefte aan is. Iemands doel of vraag vormt altijd het uitgangspunt, als het mogelijk is.

Reïncarnatie is een onderdeel dat mij minder ligt, hoewel het goed mogelijk zou kunnen zijn. Vorige levens kunnen klachten uit het huidige leven symboliseren en zo ingang bieden tot verandering. Persoonlijk werk ik graag met iemands huidige -onbewuste- leven.

 

 


 

 

 

Keuze hypnotherapie?

Voor het vak hypnotherapie koos ik nadat ik al een aantal jaren werkte en 2 studies voltooid had. Als trajectbegeleider en teamleider wilde ik meer psychische ondersteuning kunnen bieden. Bij toeval stuitte ik op de erkende studie Hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Daar ben ik nog steeds heel blij mee, want dit vak past goed bij mij en de opleiding bood een prima aanvulling op de studies HBO-P&A en UvA Organisatie & Beleid-Sociologie. Ook volg ik de nodige bijscholingen volgens de eisen vanuit NBVH en RBCZ.

Werken met het onbewuste blijft voor mij bijzonder en meestal effectief!

Als mijn insteek je aanspreekt dan kun je een afspraak maken voor een kennismaking -1/2 uur gratis- en/of een intake. Meer weten over hypnotherapie? Dan kun je me bellen of mailen.